teste premium 100%
îmbogățirea cunoștințelor 100%
succes asigurat 100%

Proiectul TesteTN (Teste Talantul în Negoț) a fost inițiat în anul 2013 în urma inspirației de a crea întrebări pe care să le postez în spațiul public, ca să fie un ajutor benefic și pentru alți participanți la „Talantul în Negoț”. În urma publicării întrebărilor sub formă de teste, am constatat că acestea erau accesate și solicitate de mai multe persoane. Așadar, am decis să lansez o platformă online dedicată special participanților la Concursul „Talantul în Negoț”, unde aceștia au posibilitatea să acceseze în fiecare an noi pachete de teste bine elaborate, fiind un ajutor benefic în pregătirea lor pentru CBTN.

Începând cu anul 2016 a fost lansată Examinarea Talantul în Negoț – platforma online ce s-a dovedit a fi un succes, fiind înscrise sute de persoane din mai multe țări, și din toate categoriile de vârstă. De atunci și până la ediția din anul 2020 inclusiv, testele au putut fi accesate doar participând la această examinare online cu scop de pregătire.

Începând cu ediția din anul 2021, persoana care se înscrie pe site-ul TesteTN.com are posibilitatea să aleagă între 2 opțiuni: TesteTN sau TesteTN+

Prima opțiune se referă la cei care doresc doar să aibă acces la pachetele de teste și grile, iar a doua opțiune se referă la cei care doresc să participe la Concursul online cu scop de pregătire, fiind astfel introduși într-un Clasament. Ce are în plus acestă opțiune? Participantul va avea acces la următorul test doar dacă rezolvă testul curent și înregistrează răspunsurile sale în formularul dedicat de pe site. Răspunsurile sale vor fi monitorizate și centralizate iar rezultatele vor fi afișate într-un Raport publicat pe site, acest Raport actualizându-se periodic. Avantajul acestei opțiuni este că ajută participantul să trateze foarte serios fiecare întrebare dintr-un test, știind că răspunsurile sale se vor contabiliza, oferindu-i posibilitatea să concureze cu alți participanți și să obțină unul din cele mai bune locuri din Clasamentul final. În urma parcurgerii acestei examinări online, participantul va constata un nivel de cunoaștere mult mai ridicat, iar șansele de reușită la Concursul Biblic „Talantul în Negoț” vor fi foarte mari.

Având în vedere experiențele edițiilor trecute, acest format a fost o binecuvântare pentru foarte mulți participanți la CBTN, testele fiind folosite ca suport didactic în multe școli duminicale în vederea pregătirii elevilor. Testele nu sunt folosite doar de către liderii de școală duminicală, ci chiar și de către părinții copiilor participanți sau alte persoane care se ocupă de pregătirea acestora, persoanele care accesează aceste teste fiind din mai multe țări și regiuni.

Din 2021, în schimbul testelor premium, solicitanții sunt invitați să ofere o donație pentru ca acest proiect să funcționeze mai departe, și pentru ca prin acest serviciu, TesteTN să poată ajuta persoane nevoiașe prin achiziționarea de alimente sau prin alte acte de caritate. Acest proiect se bazează pe pasiunea de a lucra în planul lui Dumnezeu, de a fi un ajutor benefic pentru cei din jur, de a promova studiul sfintelor Scripturi în rândul copiilor, adolescenților, tinerilor și celor mai în vârstă, și în mod special, pe dorința de a-i apropia pe oameni mai mult de Dumnezeu. Dincolo de concurs, de studiu sau clasamente, scopul primordial este acela de a experimenta trăiri intense spiritual și istoric, și de a fi mai aproape de Dumnezeu. Fiecare carte biblică pe care o studiem anual, nu ne întoarce doar în timp, mai aproape de profeți și miracole, ci și mai aproape de Isus Cristos și căldura sa mântuitoare.

☘️ Vă invităm cu căldură să participați anual la această experiență frumoasă. Dumnezeu să vă binecuvânteze! 


Alex Sîngeorzan
coordonator proiect

contact@testetn.com

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj la adresa de e-mail de mai sus. Mulțumim!

Loading

Deschide Clasamentul oficial TesteTN+

X
× Ai o întrebare?