Despre Proiect

teste premium 100%
îmbogățirea cunoștințelor 100%
succes asigurat 100%

Proiectul TesteTN (Teste Talantul în Negoț) a fost inițiat în anul 2013 în urma inspirației de a crea întrebări pe care să le postez în spațiul public, ca să fie un ajutor benefic și pentru alți participanți la „Talantul în Negoț”. În urma publicării întrebărilor sub formă de teste, am constatat că acestea erau accesate de multe persoane. Anul următor au fost create mai multe teste, următorul an, și mai multe teste, numărul de accesări fiind tot mai ridicat. În urma mai multor cereri de a publica noi teste, Dumnezeu m-a inspirat să lansez o platformă online dedicată unei examinări la nivelul cel mai serios, prin crearea și postarea a 40 de teste și pe 4 niveluri de dificultate (ulterior, 50 de teste anuale). Astfel, începând cu anul 2016 a fost lansată Examinarea Talantul în Negoț – platforma online ce s-a dovedit a fi un succes, fiind înscrise sute de persoane din mai multe țări, și din toate categoriile de vârstă. Examinarea Talantul în Negoț – platforma online (ETN-po) s-a lansat de atunci în fiecare an în 1 Februarie, de fiecare dată cu noi provocări și îmbunătățiri.

Având în vedere experiențele edițiilor trecute, acest format a fost o binecuvântare pentru foarte mulți participanți la concursul biblic anual „Talantul în Negoț”, testele fiind folosite ca suport didactic în școli duminicale în vederea pregătirii elevilor. Testele nu sunt folosite doar de către liderii de școală duminicală, ci chiar și de către părinții copiilor participanți sau alte persoane care se ocupă de pregătirea acestora.

Testele și grilele de corectare au fost accesate în mod gratuit până în anul 2020. Din 2021, în schimbul testelor premium, solicitanții sunt invitați să ofere o donație pentru ca acest proiect să funcționeze mai departe, și pentru ca prin acest serviciu, TesteTN să poată ajuta persoane nevoiașe prin achiziționarea de alimente sau alte acte de caritate. Acest proiect se bazează pe pasiunea de a lucra în planul lui Dumnezeu, de a fi un ajutor benefic pentru cei din jur, de a promova studiul sfintelor Scripturi în rândul copiilor, adolescenților, tinerilor și celor mai în vârstă.

În perioada 2016-2020, accesul la teste a fost condiționat de înscrierea și participarea la ETN-po (Examinarea Talantul în Negoț-platforma online). Din 2021, această condiție nu mai există, fiecare având posibilitatea să aleagă între două opțiuni: TesteTN sau TesteTN+

Totodată, timpul dedicat pentru crearea unui test este între 3-5h. Având în vedere toate aceste circumstanțe, se cere și ca aceste teste să fie tratate ca atare. De asemenea, întrebările sunt create cu foarte multă atenție, reducând cât se poate de mult, chiar aproape de zero orice grad de eroare. Se pune foarte mult accent pe formularea întrebărilor, care este una foarte clară, iar conținutul acestora fiind foarte detaliat și ostentativ, în ideea că parcurgând un test vei fi provocat să mai parcurgi unul, și încă unul, tocmai pentru a obține în final un rezultat cât mai bun. Cel mai important în toată această experiență este cunoașterea cuvântului lui Dumnezeu în detaliu, nu pentru un premiu, nu pentru un concurs, nu pentru o perioadă anume doar, ci pentru onoarea noastră ca și Fii și Fiice ale Regelui nostru Isus Cristos, și bineînțeles, pentru onoarea și gloria lui Dumnezeu, Salvatorul nostru.

☘️ Vă invităm cu căldură să participați anual la această experiență frumoasă. Dumnezeu să vă binecuvânteze! 


Alex Sîngeorzan
coordonator proiect

contact@testetn.com

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj la adresa de e-mail de mai sus. Mulțumim!