În această secțiune vă atașăm câteva recomandări utile și modul cum le puteți accesa

Seria prezintă scene din Biblie, într-o manieră profesionistă și bazată foarte mult pe acuratețea și coerența biblică și istorică. Isus vine să aducă o revoluție spirituală în cea mai tulbure perioadă pentru evrei, aceștia fiind sub dominația romană. Mesiah cel Promis începe să schimbe cu adevărat lumea. Nu rata această serie impecabilă!


Sezon 1: 2019 // 8 episoade 

Sezon 2: 2021 // 8 episoade

Sezon 3: în curând (oficial)


▸ Acuratețe biblică și istorică: 9/10

▸ Rating IMDB: 9,6/10

▸ Disponibil gratuit și cu subtitrare lb.română în aplicațiile:

*Dacă nu aveți posibilitatea să proiectați la televizor din aplicație, recomand să achiziționați Chromecast, cu ajutorul căruia puteți face acest lucru, funcționând foarte bine, inclusiv cu subtitrare.

Această serie fascinantă prezintă scene dramatice din Biblie, special din cartea Faptelor apostolilor, detalii semnificative pe care nu le prea găsim în multe alte filme cu tematică religioasă. Isus ridică o Biserică extrem de puternică și aduce o schimbare radicală în viețile oamenilor, urmând ca valul de trezire spirituală să se ridice deasupra dominației romane și a întunericului. Nu rata această serie!


Sezon 1: 2015 // 12 episoade 


▸ Acuratețe biblică și istorică: 7/10

▸ Rating IMDB: 7,5/10

▸ Disponibil gratuit și cu subtitrare lb.română accesând link-ul de aici

Filmul prezintă viața lui Isus, de la naștere până la înviere și ridicare la Cer. Detaliile și scenele acestui film sunt cu adevărat de calitate, reușind să te țină atent pe tot parcursul derulării. Fiul lui Dumnezeu vine să schimbe istoria și să redea speranță și viitor celor care au ajuns să fie tot mai oprimați. Nu rata acest film!


Film: 2014 


▸ Acuratețe biblică și istorică: 7/10

▸ Rating IMDB: 5,7/10

▸ Disponibil gratuit și cu subtitrare lb.română, urmând pașii:

  1. Descărcați filmul accesând acest link și apăsând pe Download și apoi pe varianta 1080p;
  2. Deschideți fișierul descărcat în µTorrent (Dacă nu aveți instalat acest program, puteți să-l instalați de aici);
  3. Descărcați filmul cu ajutorul programului;
  4. Descărcați subtitrarea de aici

Îți oferim un pachet complex de instrumentale creștine + versuri, cu ajutorul cărora poți sluji eficient în biserică sau în „odăița” ta. Conținutul este worship, de adorare, având rolul de a ne dezvolta și edifica relația noastră cu Dumnezeu.


▸ Accesează de aici

Pe acest site găsești diverse materiale utile pentru liderii de școală duminicală, respectiv informații despre Concursul Biblic Talantul în Negoț.


▸ Accesează de aici

Loading

Deschide Clasamentul oficial TesteTN+

X
× Ai o întrebare?