Teste Talantul în Negoț

Pregătire&Performanță

0
Teste & Grile Premium
4.84 (138 votanți în 2021)
4.84/5

Fii Partener TesteTN

Îți pregătim anual sute de întrebări pentru ca tu să fii cât mai pregătit/ă pentru CBTN. Munca din spatele fiecărui test nu este una ușoară pentru că implică multă energie, timp, gândire analitică, editare etc., iar susținerea ta contribuie substanțial la dezvoltarea și bunul mers al acestui proiect, care este unul voluntar, fără să fie sprijinit financiar de vreo organizație sau biserică. Singurul suport financiar este reprezentat de donațiile persoanelor care îmbrățișează viziunea acestui proiect. Te asigurăm că aceste teste sunt foarte bine elaborate, fiind o resursă potrivită în ceea ce privește dezvoltarea cunoștințelor tale biblice, oferind o rată de succes ridicată la Concursul Biblic „Talantul în Negoț”.

Dacă ai folosit și ești mulțumit/ă de aceste teste, sau ești pentru prima oară pe acest site, solicită pachetul de teste și grile, și ia parte la această experiență frumoasă, aceea de a ne apropia mai mult și mai în detaliu de Cuvântul lui Dumnezeu, care nu încetează să ne uimească și să ne inspire în fiecare zi.
Îți Mulțumim și Dumnezeu să te Binecuvânteze!

De ce să accesezi #TesteTN?

★ Creăm de 9 ani teste de pregătire pentru participanții la „Talantul în Negoț”
★ Testele au conținut premium, fiind accesate anual de zeci de lideri de școală duminicală
★ Fiecare test este însoțit de grila de corectare, care te ajută eficient să îți calculezi punctajul obținut
★ Anual, sute de persoane din mai multe țări folosesc aceste teste ca suport de pregătire

🧩 Împreună pentru cei din jur
lei
s-au adunat până acum pentru achiziția de alimente pentru persoane în nevoie. Vă Mulțumim!

TesteTN 2021

Solicită până în 30 Iunie
Acces în schimbul unei donații
pentru susținerea acestui Proiect
 • Beneficii:
 • 📚 Ai acces la 50 de teste și grile de corectare 2021
 • 🎁 Bonus: 10 teste și grile în formatul de la CBTN
 • 💎 Ai acces la teste premium, gândite foarte bine
 • 💡 În urma parcurgerii fiecărui test îți vei îmbogăți foarte mult cunoștințele biblice
 • 🎯 Provocarea cunoștințelor
 • 👩‍👧‍👦 Disponibile pentru învățătorii/liderii de Școală Duminicală
 • 📥 Posibilitatea descărcării și printării testelor și a grilelor de corectare (format PDF)
 • 🔬 Acoperirea unei plaje largi de informații din bibliografiile cerute la CBTN
 • 📖 Întrebări din toate bibliografiile (deci pentru toate categoriile)
 • 💚 30% din fiecare donație va fi investită în procurarea de alimente pentru persoane cu situații precare
0
întrebări provocatoare

Inițiatorul proiectului TesteTN își rezervă aproape zilnic 4-5 ore pentru a gândi întrebări, editare și încărcare pe site. Pentru un singur test este nevoie de multă muncă, astfel încât informația să fie cât mai bună și utilă pentru cel care studiază Scripturile. În schimbul donației, TesteTN oferă 60 de teste de pregătire, plus grilele de corectare aferente, iar din fondurile provenite din donații, TesteTN va folosi 30% pentru achiziția de alimente pentru familiile nevoiașe, iar diferența fiind direcționată către întreținerea site-ului. În rubrica „Donează” va apărea fiecare donație și fiecare investiție.

1 donație = 60 de teste de pregătire = 1 masă caldă pentru copiii de la Oncopediatrie/din familii nevoiașe

Ca orice proiect care vine cu un sprijin pentru cei din jur, TesteTN are nevoie, de asemenea de sprijin spiritual, moral și financiar. Acest proiect implică anumite costuri anuale legate de întreținerea site-ului, cum ar fi: chirie server, domeniu site, certificat SSL, module etc. Mulțumim din inimă tuturor celor ce au investit și au crezut în acest Proiect, încă de la început. De asemenea, mulțumim anticipat tuturor celor ce susțin într-o formă sau alta bunul mers al acestuia.

✔︎ Dacă cineva nu își permite să doneze pentru a avea acces la aceste teste de pregătire, să nu ezite să lase un mesaj la contact@testetn.com. În acest caz va putea beneficia de teste și grile, fără donație.

O persoană poate să doneze o singură dată pentru câți participanți dorește. De exemplu, în familie sunt mai multe persoane care vor participa la „Talantul în Negoț”; în acest caz, solicitarea se face o singură dată, menționându-se în formular numele și prenumele persoanei care face donația. 

Este interzis ca persoana care face donația sau cea care solicită testele și grilele, să divulge altor persoane codul de acces, cu excepția celor care nu-și permit să doneze.

Solicitarea testelor în schimbul unei donații va fi disponibilă până în 30 iunie 2021. În termen de 7 zile maxim de la acea dată, TesteTN va procura alimentele și le va distribui persoanelor care au mare nevoie de acestea. 

Toate informațiile privind donațiile celor ce au solicitat testele de pregătire se găsesc în rubrica Donează.

La completarea formularului de solicitare, ai posibilitatea să atașezi dovada donației, primind astfel în doar câteva minute, parola de acces pentru întregul pachet de teste și grile.

Dacă nu atașezi dovada donației, te rugăm să aștepți între 1-4 zile pentru ca TesteTN să confirme donația ta. Imediat ce aceasta este confirmată, vei primi codul de acces pentru pachetul întreg de teste și grile, prin metoda aleasă de tine: e-mail sau whatsapp. Mulțumim de înțelegere!

Accesul la pachetul de teste și grile se face pe baza unei singure parole, iar testele încărcate pe pagina dedicată pot fi selectate și accesate foarte ușor, fiind repartizate eficient pe categorii.

TesteTN pune accent deosebit pe o pregătire cât mai eficientă și serioasă. Ca acest obiectiv să fie atins, testele nu pot fi create rapid, ci în timp, necesitând multă gândire și studiu. De asemenea, nu e recomandat ca participantul să fie asaltat de la început de o sumedenie de teste, pentru că va fi tentat să le rezolve pe toate, într-un timp scurt, pierzând astfel esența și logica întrebărilor.

Testele de pe acest site vor apărea treptat, de obicei un test la două zile, pe o perioadă de 3 luni. Această metodă ajută participantul să asimileze corect și în timp util informațiile bogate din fiecare test. Pentru ediția acestui an, vor fi postate 50 de teste, în perioada 1 Februarie – 25 Aprilie 2021, plus alte 10 teste bonus, în formatul de la CBTN, în perioada imediat următoare.

În concluzie, când participantul va da examenul CBTN, va avea deja accesul la toate testele și grilele de care are nevoie pentru a se pregăti cât mai bine.

Dacă sunteți învățător/lider de Școală Duminicală, puteți folosi (și e recomandat) testele și grilele în pregătirea pe care o oferiți elevilor.

Dacă ați primit confirmarea accesului la teste, intrați pe pagina dedicată, selectați categoria dorită și descărcați testele și grilele de corectare, pentru a le putea scoate la imprimantă și oferi la clasă.

În antetul fiecărui test este o rubrică unde puteți nota punctajul obținut de elev, în urma corectării făcute de Dv, pe baza Grilei.

TesteTN deține proprietatea tuturor testelor și a grilelor de pe acest site. Așadar, este interzisă reproducerea și postarea testelor și a grilelor de corectare în spațiul public (site-uri, rețele de socializare etc.) 

Dacă sunt persoane care au nevoie de aceste teste și grile, și considerați că nu pot contribui cu donație pentru primirea acestora, aveți acceptul să le oferiți aceste teste și grile, cu condiția să nu le distribuie în spațiul public.

Înscrierile au avut loc între 1 Februarie – 31 Martie

Această opțiune îți oferă posibilitatea să îți testezi cunoștințele, rezolvând pe rând câte un test, în limita maximă de o oră (recomandat minim 20 minute), și fără să fii ajutat/ă de cineva ori să te inspiri din Biblie. După ce ai rezolvat un test, trebuie să trimiți imediat răspunsurile tale către TesteTN (în stare nemodificată), pentru a fi evaluate. Vei primi punctaj pentru fiecare test și vei fi înscris/ă într-un Clasament (ranking). Acest concurs vine la pachet și cu multe provocări, astfel încât vei reuși să obții rezultate cât mai bune. Îți vei putea urmări performanțele în Raportul rezultatelor (care se actualizează periodic).

Această metodă de pregătire te va ajuta foarte mult, pentru că vei aborda o atitudine de concurs, luând în serios fiecare întrebare, știind că rezultatele tale vor fi monitorizate și publicate.

La finalul concursului online de pregătire, TesteTN va publica Clasamentul oficial și final care va afișa numele concurenților, punctajul și locul final obținut de aceștia.

Alegând această opțiune, vei avea acces la următorul test doar după ce înregistrezi răspunsurile date de tine la testul curent. După încheierea concursului online, vei avea acces oricând la toate testele și grilele, doar cu o parolă.

Examinarea online cu scop de pregătire se va încheia în data de 25 Aprilie 2021, orele 18.00, urmând ca în aceeași zi, la orele 22.00, să fie publicat Clasamentul oficial TesteTN 2021.

Participanții care vor obține în final un punctaj de minim 90,00 puncte, vor primi (pe E-mail sau WhatsApp) Certificatul de Performanță TesteTN 2021.

Mai multe detalii găsești în Regulament.

Procesul creării unui test și a unei grile este următorul:

 1. Se studiază cu atenție bibliografia, căutând detalii semnificative și importante;
 2. Se creează întrebările și se notează în testul-suport pentru fiecare categorie;
 3. Se creează Grila de corectare pentru fiecare categorie (răspunsuri corecte, referințe biblice și punctaj);
 4. Se verifică cu atenție testul și grila pentru a putea fi salvate în format PDF;
 5. Se securizează testele și grilele (acces pe bază de parolă);
 6. Se încarcă documentele pe platforma TesteTN, o dată pentru cei care au ales varianta cu monitorizarea rezultatelor, și încă o rundă de documente pentru cei care au solicitat accesul la teste și grile pe baza unei parole unice.

Întreg procesul pentru un test și o grilă durează aproximativ 3 sau 4 ore, fără pauză.

În medie, pentru ediția 6 (2021) timpul total alocat pentru crearea testelor va fi de peste 180 de ore, fără pauză.

Vă mulțumim pentru că apreciați această lucrare!

Încă de la începutul edițiilor de examinare online, viziunea TesteTN a fost recunoscută și încurajată de conducerea și responsabilii Concursului Biblic „Talantul în Negoț.” Au fost și ocazii când la examenul CBTN au fost întâlnite întrebări din testele de pregătire oferite de TesteTN. 

În speță, TesteTN și CBTN au un obiectiv comun și cert, acela de a încuraja creștinii, indiferent de vârstă, să se preocupe mai mult de studiul sfintelor Scripturi, care sunt cu adevărat un izvor de resurse spirituale și etice pentru fiecare dintre noi.

Așadar, te invităm cu drag să iei parte la această experiență unică și frumoasă!

contact@testetn.com

pentru întrebări sau suport
TesteTN.com

open

Disponibil Aici: SIMULARE 1, 2 – Faza online

Solicită aici accesul la testele premium