TesteTN 2024 ● Ediția 9

40

Noi teste premium

1130

Înscrieri 2016-2023

6670

Teste corectate

10675

Vizitatori Ediția 8

Participi la Talantul în Negoț sau dorești să studiezi sfintele Scripturi, să dedici cel puțin o dată pe an timp să te apropii de Biblie și de Cuvântul dătător de viață al lui Dumnezeu? Acest site este pentru tine!

Disponibilă această opțiune

până în 10 august
TesteTN 2024
potrivit pentru învățători de școală duminicală
potrivit pentru cei care Nu doresc varianta cu concurs online
potrivit pentru cei care participă la Concursul Biblic Talantul în Negoț
ai acces la 40 de teste și grile de corectare în format printabil
beneficiezi de teste premium și conținut de calitate
90% din donația ta vor fi direcționate spre proiecte de caritate, iar 10% spre întreținerea site-ului
Opțiunea TesteTN

Disponibilă această opțiune

până în 7 aprilie
TesteTN+
potrivit pentru cei care doresc varianta cu concurs online
potrivit pentru cei care participă la Concursul Biblic Talantul în Negoț
ai acces la 40 de teste și grile de corectare în format printabil
beneficiezi de teste premium și conținut de calitate
beneficiezi de corectarea testelor rezolvate de tine
ai posibilitatea să îți urmărești în timp real nivelul de performanță, accesând Raportul rezultatelor
beneficiind de monitorizarea pregătirii tale, șansele de succes la CBTN vor fi garantate
90% din donația ta vor fi direcționate spre proiecte de caritate, iar 10% spre întreținerea site-ului
Opțiunea TesteTN+

● Experiență în creare de conținut de 13 ani

● Testele conțin întrebări aleatorii ca și la concursul oficial, oferindu-ți o pregătire serioasă și bine structurată

● Întrebări atent gândite, pline de provocări care îți stimulează și antrenează bine mintea 

● Platformă online pe care te poți baza în ceea ce privește pregătirea ta serioasă pentru studiul biblic - testele fiind accesate anual de sute de persoane din toată lumea

● Testele sunt o resursă utilă și benefică pentru învățătorii de școală duminicală, care în fiecare an se abonează la noile pachete de teste și grile

● Inițiatorul proiectului TesteTN își rezervă aproape zilnic 4-5 ore pentru gândirea întrebărilor, editarea fișierelor și încărcarea pe rând a acestora pe site. Pentru un singur test este nevoie de multă muncă, astfel încât informația să fie cât mai bună și utilă pentru cel care studiază Scripturile.

● În schimbul donației, TesteTN oferă 40 de teste de pregătire, plus grilele de corectare aferente, iar din fondurile provenite din donații, TesteTN va folosi 90% pentru proiecte de caritate (ajutorare familii nevoiașe), diferența fiind direcționată către întreținerea site-ului.

● Ca orice proiect care vine cu un sprijin pentru cei din jur, TesteTN are nevoie, de asemenea de sprijin spiritual, moral și financiar. Acest proiect implică anumite costuri anuale legate de întreținerea site-ului, cum ar fi: chirie server, domeniu site, certificat SSL, module etc. Mulțumim din inimă tuturor celor ce au investit și au crezut în acest Proiect, încă de la început. De asemenea, mulțumim anticipat tuturor celor ce susțin într-o formă sau alta bunul mers al acestuia.

● Dacă cineva nu își permite să doneze pentru a avea acces la aceste teste de pregătire, să nu ezite să lase un mesaj la contact@testetn.com. În acest caz va putea beneficia de teste și grile, fără donație.

● Nu! O persoană poate să doneze o singură dată pentru câți participanți dorește. De exemplu, în familie sunt mai multe persoane care vor participa la „Talantul în Negoț”; în acest caz, solicitarea se face o singură dată, menționându-se în formular numele și prenumele persoanei care face donația.

● Persoana care s-a înscris poate dărui parola de acces celorlalți membri din familie care se pregătesc pentru „Talantul în Negoț”. Aceștia din urmă au obligația să nu divulge altor persoane parola de acces, nici să distribuie testele și grilele.

● Încă de la început, TesteTN pune accent deosebit pe o pregătire cât mai eficientă și serioasă. Ca acest obiectiv să fie atins, testele nu pot fi create rapid și într-un timp scurt, pentru că necesită multă gândire, studiu și timp. De asemenea, nu e recomandat ca participantul să fie asaltat de la început de o sumedenie de teste, pentru că va fi tentat să le rezolve pe toate, într-un timp scurt, pierzând astfel esența și logica întrebărilor.

Totuși, primele 10 teste vor fi disponibile încă din 1 februarie 2024. Următoarele teste vor fi publicate treptat.

● Primele 10 teste vor conține întrebări doar din Evanghelia după Luca, fiind aceleași teste pentru toate categoriile. Începând cu Testul 11, vor fi întrebări și din cărțile mici, fiind așadar disponibile pentru fiecare categorie în parte.

● La completarea formularului de înscriere, ai posibilitatea să atașezi dovada donației, primind astfel în doar câteva minute, parola de acces pentru noile pachete de teste și grile.

● Dacă sunteți învățător/lider de Școală Duminicală, puteți folosi (și e recomandat) testele și grilele în pregătirea pe care o oferiți elevilor.

● Testele și grilele pot fi descărcate și listate.

● Fișierele pot fi folosite doar în scop personal ori la clasă (școala duminicală).

● TesteTN deține proprietatea tuturor testelor și a grilelor de pe acest site. Așadar, este interzisă reproducerea și postarea testelor și a grilelor de corectare în spațiul public (site-uri, rețele de socializare etc.). De asemenea, este interzisă distribuirea fișierelor altor persoane, fără acordul TesteTN.

● Această opțiune îți oferă posibilitatea să îți testezi cunoștințele, rezolvând pe rând câte un test, în limita maximă de o oră (recomandat minimum 20 de minute), și fără să fii ajutat/ă de cineva, ori să te inspiri din Biblie. După ce ai rezolvat un test, trebuie să trimiți imediat răspunsurile tale către TesteTN (în stare nemodificată), pentru a fi evaluate. Vei primi punctaj pentru fiecare test și vei fi înscris/ă într-un Clasament.

● Acest concurs vine la pachet și cu multe provocări, astfel încât vei reuși să obții rezultate cât mai bune. Îți vei putea urmări performanțele în Raportul rezultatelor (care se actualizează periodic).

● Mai multe detalii - în Regulamentul ediției.

Procesul creării unui test și a unei grile este următorul:

  1. Se studiază cu atenție bibliografia, căutând detalii semnificative și importante;
  2. Se creează întrebările și se notează în testul-suport pentru fiecare categorie;
  3. Se creează Grila de corectare pentru fiecare categorie (răspunsuri corecte, referințe biblice și punctaj);
  4. Se verifică cu atenție testul și grila pentru a putea fi salvate în format PDF;
  5. Se securizează testele și grilele (acces pe bază de parolă);
  6. Se încarcă documentele pe platforma TesteTN, o dată pentru cei care au ales varianta + (adică cu monitorizarea rezultatelor), și încă o rundă de documente pentru cei care au solicitat accesul la teste și grile pe baza unei parole unice.

Întreg procesul pentru un test și o grilă durează aproximativ 3-5 ore.

În plus, pe lângă crearea testelor, organizatorul trebuie să își rezerve timp liber și pentru corectarea testelor (pentru cei care au ales opțiunea TesteTN+), fiind vorba de sute de teste de corectat în doar câteva zile, sau zeci de teste pe zi. Și acest aspect ia mult timp și este destul de epuizant. Chiar dacă nu este deloc o muncă ușoară, totul e făcut din dragoste, benevol și cu bucurie, știind că ajută pe foarte mulți.

Vă mulțumim pentru că apreciați această lucrare!

● Încă de la începutul edițiilor de examinare online, viziunea TesteTN a fost recunoscută și încurajată de conducerea și responsabilii Concursului Biblic „Talantul în Negoț.” Au fost și ocazii când la examenul CBTN au fost întâlnite întrebări din testele de pregătire oferite de TesteTN. 

Loading

× Ai o întrebare?