Ce presupune dacă aleg opțiunea TesteTN+ ?

1. Veți primi un ID Aplicant cu care veți avea acces la teste și grile, pentru protejarea datelor confidențiale și pentru o mai bună desfășurare a concursului.
2. Veți primi parola pentru accesarea Testului 1.
3. Va trebui să deschideți primul test și să îl rezolvați, fără să copiați ori să primiți ajutor de la cineva.
4. Testul trebuie rezolvat în minim 20 de minute și maxim 1 oră. Recomandăm să rezolvați fiecare test într-un caiet personal, unde să și notați numărul Testului și răspunsurile.
5. Testul se rezolvă având în față deschis fișierul testului în format PDF, și notând răspunsurile în caietul personal.
6. După ce ați terminat de rezolvat, trebuie imediat să trimiteți răspunsurile date de dvs. către TesteTN pentru a fi analizate și punctate. Răspunsurile trebuie să le trimiteți nemodificate, dacă a expirat timpul alocat de 1 oră, și dacă v-ați verificat ulterior.
7. Pentru trimiterea răspunsurilor către TesteTN, aveți două variante: completați un formular de pe site sau faceți o poză clară la foaia unde ați rezolvat întrebările, apoi o trimiteți pe whatsapp. Dacă trimiteți răspunsurile prin formular, și alegeți să primiți parola pe e-mail, o veți primi automat în doar câteva secunde,.
8. După ce ați trimis răspunsurile, veți primi parola pentru Grila de corectare aferentă testului rezolvat, ca să vă puteți verifica eficient unde și ce ați greșit, respectiv ce punctaj o să primiți.
9. După ce primiți parola pentru Grilă, intrați pe site și deschideți Grila introducând parola primită, și verificați-vă.
10. În fiecare Grilă de corectare o să găsiți parola pentru accesarea următorului Test.
11. Deschideți Raportul rezultatelor pentru că veți afla ce punctaj ați primit pentru fiecare test rezolvat, și ce nivel de performanță ați atins.

Acest mod de pregătire o să vă ajute foarte mult pentru că veți trata testele ca la concursul oficial, luând parte la un Clasament.

Dacă vă interesează pregătirea oferită de TesteTN timp de 11 săptămâni, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Mult succes!

Formular de înscriere TesteTN+

Completați cu atenție și cu date reale, corecte și complete. Toate informațiile vor fi tratate confidențial și în scop statistic.Pentru a putea participa la TesteTN+ aveți nevoie de un ID Aplicant personal, format din 4 elemente alese de dvs. Acest ID va trebui să îl rețineți pentru că îl veți folosi pe toată perioada concursului online de pregătire. (Exemplu: SA12)

Loading

Deschide Clasamentul oficial TesteTN+

X
× Ai o întrebare?